Selecteer een pagina

Dementietafel van 28 oktober in Spier

Datum en tijdstip
28 oktober 2019
19:30 - 22:30

Locatie
Van der Valk Hotel Spier - Dwingeloo


In oktober 2019 organiseert Stichting Dementietafel Groningen niet een keer, maar twee keer de dementietafel! Op 8 oktober vindt de Dementietafel Groningen plaats in het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Op 28 oktober zullen we dezelfde avond uitvoeren, maar dan in het Van der Valk Hotel Spier. De Dementietafel in Spier wordt mogelijk gemaakt door Vanboeijen.

Tijdens deze Dementietafels staan begeleidingsmogelijkheden bij dementie centraal. Door middel van een carrousel zullen verschillende begeleidingsmogelijkheden behandeld worden. In de pauze zal er een uitgebreide informatiemarkt zijn. Klik hier voor het volledige programma.

De avond bijwonen op 28 oktober in Spier? Meld je hieronder aan voor deze Dementietafel. Voor het aanmelden voor de avond in Groningen, klik hier.

Aanmelden voor Dementietafel

Aanmelden voor dit evenement is nog niet mogelijk. Zodra het wel mogelijk is laten wij dit u weten. Staat u nog niet op onze contactlijst? Stuur dan een mail naar info@sdtg.nl (dit is niet nodig als u een mijn SDTG-account heeft)