Selecteer een pagina

Met veel dank en waardering heeft Stichting Dementietafel Groningen (SDTG) op woensdag 26 augustus een gift van ruim 715 euro in ontvangst mogen nemen van Esperia, de studievereniging van de opleiding Europese Talen en Culturen van de Rijksuniversiteit Groningen.

De goededoelencommissie van Esperia heeft SDTG uitgekozen als goed doel waarvoor zij geld hebben ingezameld. Commissieleden van Esperia hebben vanaf begin 2020 geld opgehaald middels verschillende activiteiten, zoals een kledingverkoop, collectie, bingoavond en pubcollege.

Net als in heel Nederland heeft de coronacrisis de activiteiten van de commissie bemoeilijkt. Desalniettemin hebben zij het prachtige bedrag van ruim 715 euro weten op te halen, het hoogste bedrag dat de goededoelencommissie ooit binnenhaalde.

Het bestuur van SDTG is bijzonder verheugd met deze geweldige inzamelingsactie en wil Esperia van harte bedanken voor hun inzet. Het enthousiasme en de persoonlijke betrokkenheid van de studenten wordt enorm gewaardeerd.

Dankzij de gift van Esperia kunnen de initiatieven van SDTG geborgd blijven in de toekomst. Ook voor SDTG heeft de coronacrisis erin gehakt. Tot onze spijt zijn de Dementietafels in maart en oktober afgelast, maar zodra de mogelijkheden het enigszins toelaten komen we terug met een nieuwe serie Dementietafels.

A0507910 60d3 4a85 Aab8 883e9dea7f9e

Esperia-commissieleden Britt Pruis, Roelieke Nijland, Theda Ostermann en Tessa Kingma overhandigen de cheque aan SDTG-leden Alain Dekker en Saskia Niewold