Selecteer een pagina

Na een jaar zonder bijeenkomsten zijn we blij te kunnen melden dat op 30 november 2021 weer een Dementietafel Groningen gepland staat!

Tijdens deze Dementietafel staat het thema Gedragsveranderingen centraal. Prof. dr. Peter Paul De Deyn (UMCG, Alzheimer Centrum Groningen) en dr. Alain Dekker (RUG, Alliade) zullen de resultaten van hun BPSD-DS onderzoek naar gedragsveranderingen bij downsyndroom en dementie presenteren. Aansluitend zullen enkele praktijkvoorbeelden rondom deze gedragsveranderingen worden besproken.

We hopen van harte dat we jullie op 30 november 2021 in het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk mogen ontvangen. Omdat we nu niet zeker zijn wat de maatregelen rondom bijeenkomsten zijn in november bestaat er de kans dat de Dementietafel online zal zijn.

Het thema ‘Slaap en Dementie’ bewaren we voor 2022, wanneer we hopen dat het niet meer nodig is om een online bijeenkomst te moeten overwegen.

Het is nu nog niet mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Wanneer dit wel mogelijk is ontvang je hier bericht over. Sta je nog niet op onze contactlijst? Mail naar info@sdtg.nl om op de contactlijst geplaatst te worden.